Beneficii SFI

Beneficiile afacerii tale SFI

Ce beneficii ai cu aceasta afacere?

In primul rand ai o sansa de a-ti construi o sursa stabila de venit online cu ajutorul unei afaceri globale prezenta in peste 190 de tari. Cum sa faci bani pe internet daca nu stii cum ? Nu mai trebuie sa iti faci griji, cu ajutorul cursurilor noastre gratuite (peste 1000) vei invata pas cu pas indrumarea spre succes. Poti castiga bani chiar din prima luna inscriind cele 1500 de puncte pentru Afiliat Executiv. Vei invata cum sa generezi un venit pe care il vei primi ani la rand si care va creste luna de luna.
Descrierea sistemului de castig:

Compania foloseste un sistem pe 12 nivele de referinta. Ea detine propriul magazin si depozit pentru 54000 de produse, nu iti face griji pentru ca nu trebuie sa cumperi nimic. Inscrierea gratuita este beneficiul numarul 1 pentru care ar trebui sa iti incepi aceasta afacere de acum.Dar mai sunt si multe altele pentru care aceasta companie a ajuns printre primele, cum ar fi venitul dupa o luna de zile daca esti afiliat executiv, mai poti castiga bani atunci cand afiliatii tai de pe cele 12 nivele vor cumpara un produs din acel magazin, vei primi un comision de 40% . Dupa cum ai observat in prima pagina afiliatii vor fi foarte multi de pe al 2-lea nivel iar pana cand ajunge la 12-lea vei avea cu miile.
Ceea ce as dori sa intelegi este ca aceasta afacere depinde de tine cat de repede va creste, dureaza timp pana cand vei vedea cecuri de 1000$ , este o afacere unde lucrezi o data si esti platit tot restul vietii. Daca cauti un loc unde sa te imbogatesti peste noapte aici nu poti. Dupa cum ai observat sunt o persoana reala, ma poti contacta oricand iar eu iti voi raspunde, tot ceea ce cer in schimb este seriozitate. Gandeste-te in felul urmator, nu poti culege ceva (in cazul tau banii) daca nu ai plantat seminte (afiliati) si sa lasi timpul pentru a le dezvolta.
Daca doresti sa renunti la afacere poti oricand, fiind o afacere cu inscriere gratuita nu ai avea nimic de pierdut sa o incerci atat timp cat doresti, fata de alte companii unde trebuie sa cumperi ceva, sau sa ai perioada de cateva zile pentru incercare. Ai fi surprins candva atunci cand te inscrii si devii Afiliat Executiv, iar dupa ai dori sa renunti dar tu nu stii ca din acei 2 afiliati pe care ii primesti lunar afacerea poate sa se dezvolte, ai fi surprins sa vezi cecuri venind in posta fara sa stii de ce.
Inscriere GRATUITA